Hjerm Skole

Helene Ørskov Rytter den 03-07-2016
    Kære forældre og elever!

Vi ses på første skoledag mandag den 8. august kl. 07:50 i aulaen til fælles morgensang!

Forældre er meget velkomne på ALLE klassetrin ved både morgensang og deltagelse i klasserne indtil kl. ca. 08:35, hvor 2. lektion starter.

Herefter er der forældrekaffe og rundstykker i aulaen!

Vi glæder os til at se jer alle! :-)

Helene Ørskov Rytter den 03-07-2016
    NYE RINGETIDER!
    Træder i kraft 8. august 2016

1. lektion:  07:50-08:35
    2. lektion:  08:35-09:20
    Frugtkvarter (15 min.)
    3. lektion:  09:35-09:50 (15 min. sang/samling for alle mandag og fredag, lektiehjælp tirs-tors)
    4. lektion:  09:50-10:05 (15 min. lektiehjælp alle dage)
    5. lektion:  10:05-10:50
    6. lektion:  10:50-11:35
    Spisepause (30 min. - spisning starter lidt før på de yngste årgange)
    7. lektion:  12:05-12:50
    Pause (15 min.)
    8. lektion: 13:05-13:50
    Pause (10 min.)
    9. lektion: 14:00-14:45

Personalet står klar til at modtage eleverne 10 før undervisningens start om morgenen.
    Helene Ørskov Rytter den 22-06-2016
    ...og her er endnu et godt tilbud til sommerferien
    Struer bibliotek pakker ferietasker igen....

For 9. år i træk pakker vi ferietasker til alle børn i alderen 0-18 år i sommerferien.
    Ferietiden kan være lang, og en ferietaske kan udfylde et hul fx på en regnvejrsdag eller på en lang køretur til Sydeuropa.
    For skolebørn er det desuden vigtigt at holde læsningen ved lige også i sommerferien.
    Derfor har vi brug for, at forældre fortæller så omfattende som muligt om børnenes interesser, og på hvilket niveau børnene læser.
    Vi pakker ferietaskerne fra uge 25 og du skal bestille din taske senest 4 hverdage før afhentning.
    se mere på Struer Biblioteks hjemmeside www.struerbibliotek.dk

Vedhæftet er Struer Biblioteks pressemeddelelse angående ferietasker!
    må meget gerne distribueres!

Kirsten Henriksen

Udeskole i Hjerm

Hjerm Skole er med, når Ministeriet for børn, undervisning og ligestilling igangsætter sidste runde af projekt Udvikling af udeskole, og får dermed mulighed for at blive demonstrationsskole i udeskole.

Nyhed billede
I skoven kan eleverne lære med hænderne, når de skal undersøge, hvad der gemmer sig i forskellige jordlag eller følge processen med egne øjne fra et frø til en spiselig grøntsag i køkkenhaven. Med blandt andet Byparken og fjorden som nær nabo, er vi jo allerede meget privilegerede i Hjerms institutioner og skole.

Indtil videre har 45 skoler, som er blevet demonstrationsskole i udeskole, prøvet kræfter med udeskolens muligheder.
Nu gælder det sidste omgang i Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling og Miljø- og Fødevareministeriets udeskoleprojekt, hvor skoler skal arbejde systematisk med undervisning uden for klasserummet. 18 nye skoler er udvalgt, og vi er på Hjerm Skole heldige at være én af dem.

I vil derfor i den kommende tid høre meget mere fra os om skolens nye tiltag, efterhånden som de sættes i søen – og I kan læse mere om projektet på EMUs læringsportal via linket herunder.